menu-bg-blanco.png

Op naar 5.000 tafels!


Na het succes van het Nationaal Integratiediner 2011, wordt 2012 het jaar van de landelijke doorbraak. We hebben grootste plannen. We willen dat na 10 oktober iedereen van het Nationaal Integratiediner gehoord heeft en ons doel is dat iedereen de boodschap in ons Manifest kent.
Op 10 oktober 2012 is het Nationaal Integratiediner. We willen dat er door heel Nederland 5.000 tafels gedekt zijn waar verschillende collega's in gesprek gaan met elkaar en ideeën bedenken om Nederland nog mooier te maken. Er komt een centrale feestlunch waarbij geld wordt ingezameld om het beste idee te verwezenlijken. Er zullen regionale hotspots komen waar grotere groepen mensen op uitnodiging van een organisatie zullen eten.

Jij maakt het verschil!

De basis ben JIJ! Jij kunt zelf een Nationaal Integratiediner organiseren. Vraag of jouw bedrijf mee wil doen. Nodig wat collega's uit die je beter wilt leren kennen. Je buitenlandse collega, je collega die op een andere afdeling werkt, de schoonmaakster. Kook een lekker diner voor ze op 10 oktober en draag bij aan een beter Nederland. Meld je NU aan. Je krijgt van ons dan meer informatie die je helpt er een feest van te maken.
Je zorgt zelf voor de maaltijd, verder zijn er geen kosten verbonden aan het Nationaal Integratiediner. Op vrijwillige basis kun je een aankleedset kopen om je diner leuk aan te kleden. Je kunt ook de poster gratis downloaden en zelf uitprinten.

 

Doe mee!

 

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het Nationaal Integratiediner? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

klikhier.png
Vorige edities

10-10-14: The day after....

07-10-14: Woohoo nog 3 dagen!

23-09-14: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11.000! 

11-09-14: Nog Maar Vier Weken tot het NID

01-09-14: Aan ideeën geen gebrek 

08-08-14: Nog Maar Twee Maanden! 

Direct aanmelden

Doet jou organisatie mee met het Nationaal Integratiediner? Meld je nu aan en wij nemen contact met je op om je verder te helpen.

klikhier.png

Information in English

AmericanEnglishFlag.jpg

dowload het NID lied

Klik hier

Delen met je vrienden!

 

 

 Disclaimer