menu-bg-blanco.png

Hoe organiseer ik zelf een diner?

Zelf meedoen is heel simpel.

Je meldt je bedrijf of organisatie aan via het contactformulier. Je geeft hier aan hoeveel mensen je wilt uitnodigen en waar het diner gaat plaatsvinden. Je krijgt van ons tips hoe je er een leuk feest van kunt maken.


Je nodigt een groep collega's uit en bedenkt een geweldig menu. Je kunt er natuurlijk ook voor kiezen dat alle gasten een deel van de maaltijd bereiden. Dan heb je pas echt een Integratiediner.


Op de avond zelf bedenk je met de gasten goede ideeën om Nederland beter te maken. We geven je tips hoe je dit kunt doen, en in welke richting je kunt denken.


Na het diner zet je een paar leuke foto’s op onze Facebook pagina en stuur je jullie beste idee in via de website. Tegen die tijd is er een extra pagina op de site waar je dit kunt doen. In de aanloop van het diner en tijdens het eten, kun je je ervaringen delen via Twitter. Gebruik de hashtag #integratiediner.

 

Hier vind je uitgebreidere informatie over deelname en hoe je je kunt inschrijven.

 

 

Aankledingset bestellen

Voor het organiseren van het diner, kun je bij ons de aankledingset bestellen. Vul hieronder het contactformulier in en je zult zo spoedig mogelijk meer informatie ontvangen.

 

 

Nieuwsbrief

Wil jij op de hoogte blijven van de ontwikkelingen rondom het Nationaal Integratiediner? Schrijf je dan nu in voor de nieuwsbrief.

klikhier.png
Vorige edities

10-10-14: The day after....

07-10-14: Woohoo nog 3 dagen!

23-09-14: 1-2-3-4-5-6-7-8-9-10-11.000! 

11-09-14: Nog Maar Vier Weken tot het NID

01-09-14: Aan ideeën geen gebrek 

08-08-14: Nog Maar Twee Maanden! 

Direct aanmelden

Doet jou organisatie mee met het Nationaal Integratiediner? Meld je nu aan en wij nemen contact met je op om je verder te helpen.

klikhier.png

Information in English

AmericanEnglishFlag.jpg

dowload het NID lied

Klik hier

Delen met je vrienden!

 

 

 Disclaimer